HIT rive

Pöttinger har rotorriver for spredning, vending og raking av gras og høy. Sprede- og venderiver med 4 og 6 rotorer. Vende- og rakeriver med 1 eller 2 rotorer.  3-pkt og slepte versjoner. Meget gode terrengegenskaper.

Beskrivelse

De trepunktsmonterte HIT venderne med 4, 6 og 8 rotorer har moderne DYNATECH teknologi og en solid, gjennomprøvd ramme. Rotorer med diameter på 1,30 m og fem armer er ideelle for unge, korte strå. Rotorer med diameter på 1,52 m eller 1,67 m og seks armer er laget for ulike arbeidsbredder og varierende forhold. 8–rotors maskinene oppfyller de høyeste spesifikasjonene blant profesjonelle rotorvendere. Du vil bli imponert over hvor effektive og lettkjørte de er. Det er ideelle rotorvendere for slåmaskiner på 3 m.

HIT T
De slepte HIT T modellene med 10 og 12 rotorer er maskiner med meget høy kapasitet.

For å dekke behovet for maskiner som både er effektive og samtidig har evne til å følge underlaget er rotorene hengslet individuelt i forhold til hverandre. Rotorenes individuelle oppheng og understellets hjul sørger for at HIT T modellene leverer et perfekt resultat selv om man kjører fort.

Vi vet at dagens moderne landbruk har behov for effektive rotorvendere som kan bearbeide store arealer på kort tid. Derfor har PÖTTINGER hatt sine klare mål under utviklingen: Styrke, pålitelighet og funksjonalitet sammen med fremragende evne til å følge underlaget, plukke opp rent fôr og spre jevnt. De slepte høyvenderne med 10 og 12 rotorer egner seg for enda større arealer. Men de er så lettkjørte at de håndteres selv med mindre traktorer.

Be om tilbud på HIT river

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no