HKL/KL

Beskrivelse

Tume 3-pkt.monterte kombisåmaskiner

Tume KL / HKL er slitesterke og vedlikeholdsvennlige kombimaskiner. Modell KL 2500 er den mest prisgunstige kombimaskinen med std. slepelabber for gjødsel og skållabber for korn. En lettbetjent 3-pkt. montert kombimaskin med tyngdepunkt nær traktoren. Arb.bredde 2,50m.  

Velkjent konsept
Tume var med fra starten da de nye kombinerte såmaskiner for gjødsel og såfrø ble utviklet i Finland for mer enn 40 år siden. KL og HKL har tradisjonell utførelse for kombisåmaskiner med 10 gjødsellabber og 20 sålabber

Eksakt utmating
Såvalsene er riflede og innstilling av såmengden skjer ved å forflytte utmatingsvalsene sidelengs. Innstillingsrattet har 10 trinn og 10 posisjoner pr omdreining, totalt 100 innstillinger

 

Tume slepte kombisåmaskiner

Tume HKL
HKL 2500 S er slept versjon med kraftige hjul og beholdere med ekstra stor kapasitet, 1350 liter for gjødsel og 900 liter for såfrø.
Gjødsellabber for ulike forhold
Tume HKL leveres med slepte gjødsellabber for tradisjonell jordbearbeiding eller rullende laserlabber for redusert jordbearbeiding.
Dreieprøve og innstillinger
Med samletrau, vekt og såtabell er det enkelt å gjøre dreieprøve for riktig utmating av gjødsel og såfrø. Utmatingen kan justeres i 100 trinn.
Betjening
Modell HKL kan leveres med AGRICONT elektronisk betjening fra førerplassen.  AGRICONT gir brukeren full oversikt over viktige funksjoner i arbeidet, blant annet nivå i beholdere, markører, kjørespor og arealer.   

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på HKL/KL

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no