NOVACAT

NOVACAT er 3-pkt. monterte skiveslåmaskiner med senteroppheng av slåtteaggregatet og stengelbehandler. Hurtigskift av kniver gjør grashøstingen mer effektiv.

Beskrivelse

Tilkobling er enkelt
Det hydrauliske draget gjør tilkoblingen enkel ettersom det ikke er nødvendig å justere traktorens trekkstenger. Det virker også slik at man alltid har riktig vektbalanse og rikelig bakkeklaring på vendeteigene. En strekkfisk brukes for å justere NOVACAT 262 og NOVACAT 302 uten stengelbehandler. Slåmaskinene har justerbare tilkoblingsbolter for hurtig og enkel montering på forskjellige typer traktorer. Derfor kan du alltid utnytte hele maskinens arbeidsbredde.

Knivbjelkeoppheng på begge sider
Knivbjelken er opphengt i begge sider så den ikke kan vri seg. Maskinen er stillegående og slitesterk med små påkjenninger på kraftoverføring og lagre.

PÖTTINGER har arbeidet med utvikling av slåmaskiner med ''flytende knivbjelke'' siden midten av 80-tallet. Optimal tilpasning til underlaget og skånsom slått med lavt marktrykk er et stadig økende krav fra dagens brukere.

Senteroppheng gir riktig bakkekontakt.
Senteropphenget på NOVACAT sørger for at knivbjelken avlastes jevnt i hele arbeidsbredden. Det reduserer effektbehovet – en stor fordel når slåmaskinen har stengelbehandler. Den store vandringen på +/- 22,5 grader gjør det mulig å slå under krevende forhold, på ujevnt underlag, i skråninger osv.

Effektiv vektavlastning
Den hydrauliske avlastningssylinderen sørger for konstant marktrykk i hele knivbjelkens arbeidsbredde. Knivbjelkens optimale marktrykk kan justeres hurtig og greit i forhold til avlingsmengde, stengelbehandler og hvordan skårstrengen skal formes.

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på NovaCat

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no