Servo vendeploger

Fortsatt er plogen det redskap som svarer til investeringene.

Beskrivelse

I forbindelse med områder hvor man har tunge jordarter, hurtige omskiftninger gjør plogen det beste arbeidet. Også ved jordpakking – vanskelige forhold, er plogen den rette løsningen. Pløying er det rette systemet for å opprettholde transportevnen i jorda. Pöttinger jobber hele tiden for å ha den rette plogen til et hvert behov. Rett pløying til rett tidspunkt gir økt avling.
 

Den robuste og intelligente design av Pöttinger ploger sikrer en optimal fordeling av krefter og stabilitet i de elementer som plasserer den største belastningen på rammen.

Pöttinger Servo vendeploger er kjent for enkel innstilling og lavt trekkraftbehov. Med utgangspunkt i traktorens hjulavstand innstilles førstefår og arbeidsbredde med enkle grep.

Servo Plus har hydraulisk trinnløs innstilling av førstefår og fårbredder.

Servo 25
Lettkjørte vendeploger med mekanisk steinutløser (brytebolt). Plogene har fra 2 – 4 skjær og passer for traktorer inntil 120 Hk.

Servo 35/35S Plus Nova
Traktoren for mellomstore gårdsbruk blir stadig større, slik at kravene til plogen vokser.
SERVO 35-klasse opptil 140 Hk passer for dette segmentet. For traktorer inntil 170 Hk dekkes av serien SERVO 35 S, denne har også kraftigere vendehode og leveres i størrelser fra 3 - 6 skjær.

Servo 45/45S
Stadig sterkere traktorer trekker ploger med inntil seks skjær på 3-punkten. Rask kjøring på vei og store rammeavstander krever en robust trekkaksel, et sterkt vendehode og sterke rammerør. Servo 45 er ploger for traktorer inntil 170 Hk og leveres med 3-5 skjær. Servo 45S er utviklet for de større traktorene inntil 270 Hk med 4-6 skjær.

Be om tilbud på Ploger

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no