Skuffer

Introduksjon

Alle skuffer er konisk og enkle å fylle, fordi materialet ikke trenger å bli tvunget inn i skuffa. Den koniske, "Hopper-formet" design gir også mulighet for rask og fullstendig tømming av skuffen. Uansett hva dine behov er, eller hvilke krav du har, vil du kunne finne dine nye skuffe i vårt utvalg. Det er totalt syv forskjellige modeller og 24 versjoner.

Beskrivelse

Høytippende skuffe
Den høytippende skuffen øker avlastningshøyden med 120 cm. Ved behov kan dermed tom, en kort og kompakt frontlaster fylle en høy vogn. Skuffen tipper over skuffespissen og man behøver derfor ikke å vente på at skuffespissen skal løftes over vognsiden før man kan rygge tilbake. Det sparer tid og øker effektiviteten.

Høytippende skuffer brukes til håndtering av volumkrevende materiale og ved store høyder, f. eks. for last av spannmål, gressfrø, biter eller flis.

Multipurpose skuffe
Dette er en flerbruks skuffe i Kraftig utførelse. Tre breie slitestål gjør skuffa vridningsstiv og solid.

Med denne skuffa kan dere skrape, høvle, dra og klype, eller bruke den som en vanlig skuffe. En annen fordel er bunn tømming i de tilfeller som man gjerne skulle hatt litt mer høyde, ved f.eks. lessing av hengere.

Planeringsskuffe
En kraftfull planeringsskuffe. Takket være den lave skufferyggen og den lange, sterke bunnen har føreren en perfekt sikt til skuffespissen. Skuffen har 20 mm kraftig skjærestål. På baksiden, under de 20 mm tykke festeplatene, finnes et påsveiset 10 mm tykt vinkelstål, som forsterker skuffen for planeringsoppgaver.

Presisjonsskuff
Våre presisjonsskuffer er utformet for bedre kontroll ved tømming av masse fra skuffen. Den lange bunndelen og de koniske sidene skaper friksjon som bremser tømmingen og som gir operatøren mye mer arbeidspresisjon. Den kommer i to versjoner; en rett skuff med parallelle sidegavler og en konisk skuff med smalere front for enda bedre presisjon. Begge versjonene har Ålös smarte koniske skuffdesign, som gir ren og enkel tømming av masse.

En frontlasterversjon, som kan fås med Euro- eller SMS-kroker, har en dybde på 2 meter, som passer bedre til de fleste frontlastere uten å overbelaste kapasiteten.

En hjullasterversjon kan fås med store Volvo BM-kroker. Den har en dybde på 2,5 meter og en mye større kapasitet for å optimalisere effektiviteten til større hjullastere.

Serie HT
Grusskuffe med tenner - for alle slags tunge og krevende jobber.

Serie HV
Volum skuffe - sterk og en stor favoritt

Serie H
Grusskuffe- sterk og manges favoritt.

Grusskuffe - den mest populære i programmet - kan alt. Den korte skuffebunnen gjør skuffen sterk og veltilpasset for de tyngste oppgavene. De tre store skuffene har en ekstra profil- og rundpresset ryggplate langs hele bredden.

Serie HD
Entreprenør skuffe. Til sammen med HDV skuffen er dette seriens absolutte sterkeste skuffe. Utgangspunktet er H-skuffen. På 210, 240 og 260 er platetykkelsen 20 % større. Dessuten har HD-skuffene et kraftigere skjærestål, en bredere og lengre bunnforsterkning, en ekstra vinkelforsterkning innvendig i skuffen langs redskapskrokene samt en vinkelbøyd sliteskinne på skuffens bakside.

Serie HDV
Disse volumskuffene er beregnet for proffesjonelle brukere med større traktorer som kjører mye og/eller løfter tungt og derfor stiller spesielle krav til hva den tåler. Den kraftige designen merkes bl.a. gjennom de 20 % tykkere platene sammelignet med vårt øvrige HV-sortiment. Denne Heavy Duty Volume-varianten finnes i tre størrelser med bredde på 210, 240 og 260 cm.

Serie L
Lett skuffe. Om skuffen bare skal brukes for lettere oppgaver, er L-skuffen et utmerket valg. Prisen er konkurransedyktig.

I tømming posisjonen, sørger den fremre frontlaster effektive tømming stoppe kontrollert og fullstendig tømming av iverksette. Merk også hvordan "bumerangen-formet" linken på forsiden frontlaster bidrar til et maksimum tømming vinkel.

Klappvingskuffe
Med den nye Klappvingskuffen 230SC PRO blir din egen snørydding betydelig mer effektivt. Du kan dessuten bruke traktoren til profesjonelle snøryddings-/plogeoppdrag.

Klappvingskuffens ytelse er imponerende. Med fullt utfelte vinger, 90 grader, blir skuffen til et 365 cm bredt snøskjær med effektive, isrivende skjærstål som tilleggsutstyr. Når du vinkler vingene fremover, kan du dessuten ”skjære” inn i snøen tett inntil vegger o.l. på en optimal måte.

Hydraulikken er tilpasset vårt unike styresystem LCS med 3. og 4. funksjon. Den har siktgitter og akkumulator for å motvirke sjokkstøt er standard. Skjærstålet på vingene er fjærende, noe som gjør at skuffen kan tiltes forover med både opprettholdt trykk på vingen og på selve skuffespissen.  Få en enda mer allsidig og effektiv traktor om vinteren – velg den nye Klappvingskuffen 230SC PRO!

Serie LV
Perfekt for materialer med lave volumvekter.

 

Be om tilbud på Skuffer

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no