To-trommlet vinsj

Beskrivelse

IGLAND 5002 Pento TL
IGLANDs minste to-tromlede skogsvinsj. Denne modellen er ideell for tynning av skog og lettere sluttavvirkning. Vinsjen er konstruert for montering på en vanlig landbrukstraktor og gir gode valgmuligheter av ståltau. Trekkraften er på 50 kN (5 tonn) pr. trommel. Fordelen med 2 tromlet vinsj er å kunne fordele lasten på 2 ståltau, noe som gir større kapasitet og fleksibilitet.

IGLAND 6002 Pronto TLP - NYHET
En profesjonell vinsj som møter kravene til styrke og tøffe utfordringer som skogsutstyr utsettes for. Vinsjen er utstyrt med elektrohydraulisk fjernbetjening HP med eget oljeforsyningsanlegg (egen pumpe og oljetank), uavhengig av traktorens hydrauliske anlegg. Dette eliminerer muligheten for at forurensing overføres fra/ til traktorens hydraulikksystem. Skåner miljøet for oljesøl i forbindelse med redskapsbytte. Stor trommel gjør det mulig å beholde trekkraften over lange strekk.

IGLAND 9002 Maxo TLP
IGLANDs toppmodell når det gjelder arbeidskapasitet og trekkraft. 9002 Maxo TLP er en vinsj for de aller største arbeidsoppgavene og for de som ønsker det råeste IGLAND har å tilby. 9002 Maxo TLP er en robust to-tromlet skogsvinsj, trekker 9 tonn på hver trommel. Vinsjen er utstyrt med elektkrohydraulisk fjernbetjening HP med eget oljeforsyningsanlegg (egen pumpe og oljetank), uavhengig av traktorens hydrauliske anlegg. Dette eliminerer muligheten for at forurensing overføres fra/ til traktorens hydraulikksystem og skåner miljøet for oljesøl i forbindelse med redskapsbytte. Vinsjen har dobbel kløtsj på hver trommel som resulterer i større driftssikkerhet, mindre slitasje og lengre levetid. Hvis du ønsker deg en skogsvinsj av ypperste klasse, er 9002 Maxo TLP et godt valg.

Teknisk spesifikasjon

Be om tilbud på To-tromlet vinsj

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no