TOP river

– stillegående og servicevennlig

Introduksjon

PÖTTINGER river er produsert etter de mest moderne industristandarder. De er meget lettkjørte, følger underlaget og raker rent uten å forurense fôret. Med river fra PÖTTINGER får du garantert rent fôr og dermed sunne, trivelige og produktive dyr.

Beskrivelse

TOP 1-rotor river
1-rotors river med arbeidsbredder fra 3,40 - 4,60 meter.

Enkel oppbygning og meget brukervennlige innstillinger. Serien kjennetegnes ved å være stillegående og servicevennlig. Lukkede tindeføringer gir stor driftssikkerhet. Kamføringsdiameter opp til 420 mm og opplagringsavstand opp til 700 mm på tindearmene. Denne konstruksjonen gir maksimal styrke og lite påkjenning på lagrene. Kamføringen kan justeres etter avlingsmengde og skiftende forhold. Rotorer med tett kraftoverføring i flytende fett.

Rotorrammer for alle forhold.

For å kunne tilpasses akkurat dine forhold tilbyr PÖTTINGER sine to-rotors river i fire ulike modeller.

Ramme med tre hjul
Rammen med tre hjul leverer meget god raking på helt flate felt. Standard på TOP 612 C / 702 C og TOP 662.

Ramme med tre hjul og MULTITAST
MULTITAST hjulet finjusterer bakkekontakten.

Ramme med 5 hjul og tandemaksel
Rammen med fem hjul får riven til å rake rent selv på svært ujevne underlag. Den er standard på TOP 762 C / TOP 722 og TOP 812.

Ramme med fem hjul med tandemaksel og MULTITAST hjul
Femhjulsrammen med MULTITAST hjul følger bakken bedre enn noen annen. Rotoren raker rent og effektivt.

TOP 2-rotors river
2-rotors river med arbeidsbredder fra 5,90 - 7,60 meter.

Enkle og brukervennlige river, med lavt effektbehov. Rivene gir et godt resultat og følger bakken meget godt. Større modeller har hydraulisk justering av arbeidsbredden.

TOP C
To-rotors river for senter og sideskår

To-rotor river for allsidig bruk
Pöttinger tilbyr et bredt utvalg av torotor river for både senter og sideskår. Under utviklingen av disse rivene ble det lagt et stort fokus på best mulig rake kvalitet, og faktorer som tilpassing til terrenget og liten innblanding av fremmedlegemer ble lagt til grunn.

Vårt mål er å produsere agronomisk riktige maskiner som møter dagens økende krav. Vi tar denne utfordringen på dagligbasis for å støtte deg som en moderne bonde med effektive og driftsikre produkter.

TOPTECH PLUS rotor river gir et perfekt resultat
Rotoren er nøkkelen for best mulig raking. Ved TOPTECH PLUS rotorer er presisjonsdeler sammensatt med robuste materialer, som garanterer lang levetid. Dette er en kvalitets karakteristikk av TOP river. Skårleggingen skjer til høyre. På traktoren er betjeningen til høyre og befinner seg dermed ergonomisk til i sjåførens synsfelt.

Rent fôr er høstingens topp prioritet for å sikre en høy melke- og fettproduksjon. Skåren har ved avslutningen av høstingen stor betydning på kvaliteten av fôret. Tindene må ikke berøre jorden, men skal rake fôret skånsomt opp fra gresstorven. Riktig innstilling av arbeidshøyden er derfor meget viktig.

TOP 612 C / 702 C / 762 C slept senterrive
Disse to-rotorrivene følger traktoren presist i svingene via den smarte tilkoblingen til traktoren. Det gjør maskinene ekstremt manøvreringsdyktige. Derfor kan du enkelt manøvrere disse store rivene på begrensede områder.

TOP C – en senter skår for enhver anvhendelse
En fordel ved senter rotorrive er den jevne og luftige skårlegging.Våre senterriver i tre størrelser garanterer en skår som er tilpasset perfekt for maskinen som følger etter i høsteprosessen. En tilstrekkelig løftehøyde garanterer at du kan kjøre over store skårer.

TOP 662 / TOP 722 / TOP 812 sideskår river
Disse to-rotorrivene følger traktoren presist i svingene via den smarte tilkoblingen til traktoren. Det gjør maskinene ekstremt manøvreringsdyktige. Derfor kan du enkelt manøvrere disse store rivene på begrensede områder.

Be om tilbud på TOP river

A-K maskiner
Dyrskuvegen 10
Postboks 128
2041 Kløfta
epost: firmapost@a-k.no